WE ARE FOOTBALL 2024

0



Efsanevi On the Ball ve EA SPORTS FIFA Manager Serisinin yaratıcılarından YENİ futbol menajerlik deneyimi WE ARE FOOTBALL 2024’e hoş geldiniz ! Daha önce hiç olmadığı gibi futbol dünyasına dalın. Mevcut bir kulübü seçin veya kendinizinkini başlatın. İster erkekleri ister kadınları yönetin, kulübünüzü yeni zirvelere taşıyın ve bir sonraki menajer efsanesi olun!

Takımınızla sahada olun. Sürükleyici 3D oyun motorumuzda, eğitici seslerle sahadaki aksiyonu doğrudan etkileyebilirsiniz. Aynı oyunu binlerce kez simüle edin, 50 yıl sonraki maçlara tanık olun veya maç gününde konferans modunda oyunlar arasında geçiş yapın. Önemli anları yeniden yaşayın, hedefleri analiz edin ve kapsamlı sezon özetinin keyfini çıkarın.

WE ARE FOOTBALL 2024, lig sistemlerini, kulüpleri, oyuncuları, menajerleri, çalışanları, hakemleri, sponsorları, taraftar tezahüratlarını, derbileri ve daha fazlasını ayarlamak için güçlü bir harici düzenleyici de dahil olmak üzere oyunu ihtiyaçlarınıza göre uyarlamak için kapsamlı bir özellik seti sunar.

Zafere giden bu yolu SİZİN yapmak için oyunu 100’den fazla seçenek ve zorluk ayarıyla beceri seviyenize ve tercihlerinize göre yapılandırın. Şimdi WE ARE FOOTBALL 2024


29.343
OYUN BİLGİLERİ 4 Mart 2024 20:36
WE ARE FOOTBALL 2024

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji

Platform: PC

Boyut: 1.79 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 4 Mart 2024

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?