Tour de France 2024

0



Tour de France 2024 indir - (Direkt indir)

Çok oyunculu Criterium modunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan oku. 6 oyuncuya kadar olan çevrimiçi oyunlarda yer al ve yarışı kazanmak için stratejini kur. 900’den fazla profesyonel bisikletçi arasından 2 bisikletçi seçip bir takım oluştur ve dikkatleri üstüne çekecek formayı seç.

Her hafta Criterium modunda oyna ve takımın için ilave içerik aç. Yeni profesyonel bisikletçiler ve World Tour takımı formalarıyla takımını istediğin gibi kişiselleştirebilirsin.

Etaba göre stratejini geliştir. Çok oyunculu modda ister dağ bisikleti takımınla istersen de yol bisikleti takımınla Col du Galibier’ye tırmanabilirsin. Tüm oyuncuların kazanma şansının aynı olması için bisikletçilerin özellikleri oyun başında rastgele atanır. Tüm yarış türlerinde en iyisi olduğunu kanıtlamak tamamen senin yeteneklerine bağlı.

Her yarış aynı öneme sahip ve her birinde tüm gücünü ortaya koyman gerekir. Yarışı tamamladığın sıra kazandığın puanı etkiler. Ne kadar iyi performans sergilersen yarış galibiyetlerine o kadar hızlı ulaşırsın ve efsanevi bisikletçileri açabilirsin.

Bu oyun sadece kontrolcü kullanılarak oynanabilir.
Klavye ve fare desteklenmemektedir.


Tour de France 2024 indir - (Direkt indir)

8.851
OYUN BİLGİLERİ 6 Haziran 2024 12:34
Tour de France 2024

Tür: Oyun, Basit Eğlence, Simulasyon, Spor

Platform: PC

Boyut: 26.8 GB

Crack: RUNE

Tarih: 6 Haziran 2024

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?