Tour de France 2023

0



Kendi bisikletçini oluştur ve Pro Leader modunda profesyonel bir bisikletçi ol. Uzmanlığını ve fiziksel niteliklerini belirle, ardından becerilerini geliştirmek ve sonunda dünyanın en iyi bisikletçisi olmak için yarışmaya başla. Tour de France 2023 ve yılın en önemli yarışları seni bekliyor!

Tour de France 2023’ün Pro Team modunda takımını tüm bisiklet sezonu boyunca yönetebilirsin. Dünya sıralamasının en altından başlayıp takımını geliştirerek ve taktiksel zekânı sergileyerek en büyük uluslararası yarışların organizatörleri tarafından fark edilebilir ve en iyilerine karşı yarışmak için davet edilebilirsin.

Topluluğun diğer üyelerine karşı yarışarak Race of the Moment dünya sıralamasında en iyilerin arasında yer aldığını kanıtla. Her hafta yeni bir mücadele seni bekliyor: Yarışı olabildiğince hızlı kazan, sarı formaya sahip ol veya dağ klasmanında mümkün olan en yüksek skora eriş. Hangi alanda yetenekli olursan ol, herkesin kendini gösterecek bir fırsatı olacak.

Yarışları daha gerçekçi kılmak ve Tour de France’ı kazanma yarışına çeşitlilik katmak için Orta Dağ ve Çeviklik puanları eklendi ve Yokuş Aşağı puanlandırması yeniden tasarlandı.

Artık seçilen bisikletçiye göre oynanış ve bisikletçiyi kontrol etme şekliniz değişecek. Azami sürate ulaşmak ve belli bazı rotaları takip etmek Primož Roglič yerine Wout van Aert gibi bisikletçilerle daha kolay olacak.

Fakat dikkatli ol çünkü bisikletçinin Yokuş Aşağı ve Çeviklik puanları düştükçe sağlaman gereken kontrol miktarı artıyor!

Tour de France 2023 sadece kontrolcü kullanılarak oynanabilir. Klavye ve fare desteklenmemektedir.


9.098
OYUN BİLGİLERİ 8 Haziran 2023 14:10
Tour de France 2023

Tür: Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon, Strateji

Platform: PC

Boyut: 25.40 GB

Crack: RUNE

Tarih: 8 Haziran 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?