Tennis Manager 2023

0



Koçunuzun takımını giyin ve TM23’te tenis yönetiminin heyecan verici dünyasına adım atın! Hem kortta hem de saha dışında verdiğiniz kararların akademinizin kaderini şekillendireceği nihai tenis simülasyonuna kendinizi kaptırın. 1 numaralı menajer olun ve takımınızı mükemmelliğe götürmek için bir milli takım kaptanı olun!

Oyun açıklaması
Akademinizin başına geçin ve junior devreden profesyonel aşamaya uzanan 2.000’den fazla yarışma ile çok çeşitli turnuvalarda gezinin. Emrinizdeki 5.000 oyuncu arasından akademinizi zafere taşıyacak yetenekli kişileri keşfedin.

Tennis Manager 2023’te stratejik yönetim, başarınızın anahtarıdır. Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli hedeflere ulaşmak için finansal istikrarı sağlayın, sözleşmeler müzakere edin ve akıllıca yapısal yatırımlar yapın. Zorlu yönetim kurulunuzu zekice karar vermenizle etkileyin ve kendi koçluk ve yönetim tarzınızla referans olun.

Kaptanlık işi için doğru kişi olduğunuzu Federasyonunuza gösterin. Yeni sorumluluklar alın ve milli takımı en büyük şampiyonaya götürün: Dünya Tenis Kupası.
Son teknoloji 3B motorla kendinizi aksiyonun kalbine bırakın ve maçlar sırasında oyuncunuza gerçek zamanlı olarak koçluk yapın.

Ülkenize gururla hizmet edin ve Takım Dünya Kupası’nda takımınızı zafere taşıyın! Elemelerden grup aşamasına ve finallere kadar, stratejik olarak en fazla 5 oyuncu seçerek, 4 gün boyunca hazırlanarak ve tekler ve çiftler maçları için kadroyu seçerek her adımda gezinin. Taktik becerilerinize daha önce hiç olmadığı kadar meydan okunacak!

Uzun zamandır beklenen çiftler maçlarının oyuna eklenmesini deneyimleyin. Dünya Tenis Kupası sırasında belirleyici çiftler maçlarına katılın. Yeni bir oyun düzeyine ulaşmak ve stratejik zekanızı test etmek için özel oyun planları, taktikler ve maç öncesi konuşmalar kullanın.

Olimpiyat Oyunları
Altın madalyayı hedefleyin ve oyuncunuzun Olimpiyat Oyunlarındaki rekoruna prestijli bir unvan ekleyin. 2024’ten itibaren her dört yılda bir düzenlenen bu ikonik turnuvaya katılın. Tarih yazmanın ve adınızı tenis efsaneleri arasına yazdırmanın zamanı geldi.


12.385
OYUN BİLGİLERİ 26 Mayıs 2023 15:30
Tennis Manager 2023

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji

Platform: PC

Boyut: 1.61 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 25 Mayıs 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?