Tennis Manager 2022

0



Bir tenis koçu ve tenis akademisi yöneticisi rolü üstlen. Tüm zamanların en gerçekçi tenis simülasyonu ile tenis dünyasını kort içi ve dışındaki tüm detayları ile deneyimle. Zoru başar ve kontrolü eline al!

Çocuk turlarından profesyonel turlarına kadar 2.000’den fazla turnuvada oyna. Faal 5.000 oyuncu arasından akademini zafere taşıyacak yetenekleri bul.

Finansal istikrar, sözleşme görüşmeleri, tesis yatırımları… Zekice bir yönetim tarzı belirle, kısa ve uzun vadeli hedeflerine ulaş ve yönetim kurulunu etkile.

En iyi personel kadrosunu (koçlar, teknik, fiziksel, taktiksel ve zihinsel antrenörler vb.) kur ve oyuncularının yeteneklerine, beklentilerine ve senin tarzına en uygun antrenman programını tasarla!
Basın toplantılarında bir hitabet sanatı ustası ol ve hem yönetim kuruluna hem de oyuncularına, bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu göster.

3D oyun motoru sayesinde, maçları tüm heyecanıyla yaşa ve oyuncuna gerçek zamanlı olarak koçluk yap! Servis vole taktiğini mi seversin yoksa arka çizgiden oynamayı mı? Hareketli mi oynarsın yoksa son derece sakin mi? Kontrolü eline al, tarzını oyuncuna empoze et ve onu zirveye taşı.

ANA ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ
Efsanevi serinin 2. oyunu yeni özellikleri ile çıktı.

Kendi oyuncunu yarat
Kendi oyuncunu tasarla! Son derece güçlü bir servis canavarı mı yoksa yorulmak nedir bilmeyen bir maratoncu mu? Olağanüstü bir aşırtmacı mı yoksa eski tarz yalın bir oyuncu mu? Oyun tarzını belirleyebilir ve akademine şampiyonluklar ve zaferler kazandıracak şekilde geliştirebilirsin!

Yeni altyapı sistemi
Çeşitli yatırım kararlarını daha da gerçekçi hale getiren yeni altyapı sistemiyle bir akademi yöneticisi olma deneyimini tüm detayları ile yaşa. Toprak kort uzmanları mı istiyorsun? O zaman tesise toprak antrenman kortları yaptır. Yetenek avcılarının performansından memnun değil misin? O zaman çalışma merkezinize yatırım yap ve değerlendirme hızlarını artır. Yönetici sensin, karar senin!

Eleme Aşaması
Sezon sonundaki Finalleri kazanmak için yeni grup aşamasından geçmen ve yarı finale çıkmaya çalışman gerekecek. Burada, Lig’in en iyi 8 oyuncusu, 4’er kişilik 2 gruba ayrılır. Bu format Gelecek Nesil Finalleri (21 yaş ve altı) ve Çocuk Finalleri’nde de kullanılmaktadır. Puanını yüksek tutmaya çalış çünkü şampiyon, çok küçük bir farkla belirlenebilir!

Takım Yönetim Araçları
Kendine saygısı olan her yöneticinin sahip olması gereken yeni araçlarla takımını en iyi şekilde yönet! Takımın hakkındaki tüm önemli bilgileri (haftanın maç programı, bir sonraki turnuva, güncel form düzeyi, ticari sözleşmelerin durumu vb.), maç geçmişini, ayrıntılı sonuçları, turnuva başına kazançları, her oyuncunun kapsamlı kaydını ve de… yeni personel raporlarını tek bakışta görebilirsin!


11.573
OYUN BİLGİLERİ 18 Mayıs 2022 14:45
Tennis Manager 2022

Tür: Bağımsız Yapımcı, Simulasyon, Spor, Strateji

Platform: PC

Boyut: 1.38 GB

Crack: RAZOR1911

Tarih: 17 Mayıs 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?