Pro Cycling Manager 2023

0



İster en alttan başla ister bir Dünya Şampiyonası takımının başında! Tercih ettiğin stile veya stratejilere göre 80 profesyonel takımdan birini seç. 260’tan fazla yarışta ve şampiyona takviminin 700 etabında pelotondaki en iyi bisikletçilerin ataklarına göğüs ger. Sezonun ilk yarışından sonuncusuna dek, rakiplerin sana asla nefes aldırmayacak.

YARIŞLAR: Pro Cycling Manager 2023’te 260 yarış ve 700 etap yeniden oluşturuldu. Bunlar arasında Tour de France, La Vuelta, Liège-Bastogne-Liège, Tour de Romandie gibi birçok uluslararası yarış da yer alıyor.

TAKIMLAR: 800’den fazla bisikletçiden oluşan 80 takım (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo…).

KARİYER MODU
Pro Cycling Manager 2023’te patron sensin! Bir bisiklet takımının menajeri olarak doğru kararlar verip takımını dünya sıralamalarında en üste çıkarmak sana bağlı.

Kazanacak bir takım tasarlamak için gereken tüm yapı taşları elinin altında: yarış yönetimi, bisikletçi rotasyonu, eğitim seansları, genç yetenekleri keşfedip takıma almak, ekipmanları yükseltmek, yarış stratejilerini belirlemek…

MENAJERLİK: Takımının ilerlemesi için en önemli sözleşmeleri incele ve yeni sponsorlar bul. İyi finans yönetimi sponsorlarınla güvenilir bir ilişki kurmana yardımcı olur.

TAKIMA AL: Transfer piyasasını gözlemle ve takımını geliştirip zirveye çıkarmak için yeni yıldızlarla sözleşme imzala.

EKİP: Bisiklet yarışı dünyasını avucunun içi gibi bilen uzmanları yanından eksik etme. Bisikletçilerinin performansını zirveye çıkaracak doktorları, antrenörleri ve yetenek avcılarını işe al.
PROGRAM: Bisikletçilerinin programlarını yönet, taleplerine kulak ver ve morallerini sezon boyu yüksek tutmak için şartlarını iyileştir.

GELECEK: Geleceğin yıldızlarını keşfetmek için ekibini dünyanın dört bir yanına göndererek yetenekli bisikletçileri takımına kat.

STRATEJİLER: Diğer takımlardan gelen farklı ataklarla başa çıkabilmek için yarışa, hava durumuna ve rakiplerine göre taktiklerini değiştir ve en prestijli yarışları kazan.

EKİPMAN: Tekerlekler, çerçeveler… En son teknolojiden yararlanmak ve yarış performansını iyileştirmek için ekipmanını yükselt.


8.535
OYUN BİLGİLERİ 10 Haziran 2023 00:49
Pro Cycling Manager 2023

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor

Platform: PC

Boyut: 11.64 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 8 Haziran 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?