Pro Cycling Manager 2022

2



Pro Cycling Manager 2022, sana bir takım yöneticisi olma imkânı tanır. Takımını en yükseğe taşımak için gereken tüm kararları ver. Sorumlulukların arasında takımına bisikletçi almak, hedefleri ve yarış programlarını planlamak, sponsorlarla iletişim kurmak, yıldızı parlayacak yetenekli bisikletçileri tespit etmek, antrenman yapmak, yarış stratejisi belirlemek ve çok daha fazlası bulunuyor.
Ayrıca Pro Cyclist modunda kendi bisikletçini de oluşturabilirsin. Bir takıma katıl, lider olabileceğini kanıtla ve pelotonda öne çıkmak için ne gerekiyorsa yap. Yükselerek en iyilerden biri olabilir misin?
Pro Cycling Manager 2022’de çevrimiçi mod ile dünyanın her yerinden oyuncularla mücadele edebilirsin.

YENİLİKLER:
Yeni yetenekleri tespit sistemi
Daha enerjik ve daha saldırgan bir peloton
Oyun deneyimini özelleştirmen için daha çok seçenek
Kullanımı daha kolay bir arayüz (yeni Bisikletçi sayfası)
Baştan tasarlanmış enerji ve dayanıklılık sistemi
Tour de France 2022’nin 21 resmi aşaması

YENİ YETENEK AVCILIĞI SİSTEMİ
Başarılı bir takım yöneticisinin potansiyeli yüksek bisikletçileri tespit etmesi gerekir. Bu yüzden oyuna yeni bir yetenek avcılığı sistemi ekledik. Yetenek avcılarını en yetenekli bisikletçileri keşfetmeleri için farklı bölgelere gönder. Yetenek avcıların zaman içinde daha efektif hale gelecek ve gelişecek. Sana bisikletçileri daha iyi tanıman için düzenli aralıklarla (inceleme, geliştirme ekibine entegre etme vb. konularda) kararlarını verirken kullanacağın (potansiyel, karakteristik vb. hakkında) raporlar gönderecekler. Tabii ki diğer takımlarla doğrudan rekabet halinde olacaksın.

YENİ NESİL BİSİKLETÇİLER
Yeni 6 yıldızlı puanlama sistemi, genç bisikletçilerin seviyesi ve potansiyeline dayalıdır. Artık oluşturulan genç bisikletçiler 16 ile 18 yaş arasında olacaklar ve potansiyel havuzunda 1.500 ila 2.000 bisikletçi (geçmiştekinin 3 katı) olacak. Bu yeni bisikletçiler daha esnek olmalarının yanı sıra gelişimleri zaten var olan yıldızlarınkine yakın olacak.

BİSİKLETÇİ GELİŞİMİ
Aynı gençler gibi bisikletçilerimizin de daha esnek olmalarını istiyoruz, dolayısıyla gelişim sistemi bu durum göz önünde bulundurularak baştan tasarlandı. Ayrıca bisikletçilerinin takım koçuyla iyi bir ilişki kurmaları ve takıma entegre olmaları da çok önemli. Bunu başaramazlarsa ilerlemeleri yavaşlayacak.

DAHA DEĞİŞKEN YARIŞ
Pro Cycling Manager 2022’de daha çeşitli bir peloton sayesinde normal bir Tur gidişatından çok farklı senaryolar göreceksin. Örneğin heyecan dolu bir yarışta daha ilk saatten en sevilen sürücüler öne geçecek ve çeşitli ataklar yapılacak.


9.271
OYUN BİLGİLERİ 28 Haziran 2022 18:51
Pro Cycling Manager 2022

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Yarış

Platform: PC

Boyut: 10.60 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 9 Haziran 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?