Pro Basketball Manager 2024

0



PBM24, dünya genelindeki 2000’den fazla profesyonel takımdan birinin koçu/genel menajeri olmanıza olanak tanır. Takımınızı zafere taşımak için gerekli yeteneklere sahip misiniz? Yönetim kurulu ve taraftar beklentilerini karşılama, zirveye ulaşmanın anahtarı olacak. Takımınızı kendi tarzınızla şekillendirmek için kullanabileceğiniz çok sayıda yönetim aracına sahip olacaksınız.

Strateji senin, takımın oyun tarzından sen sorumlu olacaksın. Kendi oyun setlerinizi oluşturun ve bunları maçlarda geri dönüş kıvılcımını ateşlemek için veya son saniye basketi ile kazanmak için kullanın.

Avrupa, Amerika, Asya ve Okyanusya’daki 60 farklı ülkeden 16 kadın ligi dahil olmak üzere 90 yerel lig arasından seçim yapabilirsiniz. 2000’den fazla takım ve 60.000 oyuncu ile basketbol dünyası sizi bekliyor.

Eğer bu yeterli değilse, koçluk becerileriniz ulusal bir takımı yönetmenizi de sağlayabilir. Uluslararası basketbol artık son derece rekabetçi. Ulusal takımınızı dünyanın zirvesine taşıyabilir misiniz?

Ligler
Aşağıdaki ligler, oyuncuların ve takımların gerçek isimleri, fotoğraf ve logolarıyla PBM2024’te resmi olarak lisanslanmıştır:

BU SEZONKİ YENİLİKLER
Oyun artık daha hızlı! Sezon boyunca günleri simüle etmek için hiç zaman almayacak. Simülasyon, geçen yıla göre 40 kat daha hızlı !

Kullanıcı arayüzü UX’ın tamamen elden geçirilmesiyle yeniden tasarlandı. Oyun içinde gezinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İhtiyacınız olan bilgi artık her zaman bir tıklama uzağınızda.

Rakiplerinizi alt etmek daha zor olacak. Yapay zeka iyileştirildi ve artık saha içindeki olaylara karşı daha reaktif olacak. Ayrıca yeni oyuncuları transfer ederken daha aktif olacak; en iyi yeteneklere sahip olma yarışı şiddetlenecek.

Daha gerçekçi bir görünüm için gelişmiş aydınlatma efektlerine sahip yeni bir özelleştirilebilir 3D salon PBM24’e geliyor. Şu anda üç salon mevcut; küçük bir salon ile başlayın ve fazladan gelir elde etmek için onu orta boyutlu bir arena haline getirin.

Kalabalığı ayağa kaldırın, artık saha içindeki olaylara tepki verecek ve maçları hiç olmadığı kadar dinamik hale getirecek!


19.754
OYUN BİLGİLERİ 21 Kasım 2023 19:11
Pro Basketball Manager 2024

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 1.86 GB

Crack: TENOKE

Tarih: 21 Kasım 2023

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?