Pro Basketball Manager 2023

0



Basketbol, koçluktan daha fazlasıdır. Eğer tuttuğunuz takımın başarılı olmasını istiyorsanız, yeni oyuncular transfer etmeniz ve takımınıza gelir sağlamak için arenanızı yönetmeniz gerekecek. PBM23, dünya genelinde herhangi bir profesyonel takımın hem koçu hem de Genel Menajeri olmanızı sağlayacak.

Avrupa, Amerika, Asya ve Okyanusya’daki 60 farklı ülkeden, 10 kadınlar ligi dahil olmak üzere, 82 yerel ligden takım seçebileceksiniz. PBM23, 2000’den fazla takım ve 50000’den fazla oyuncu ile, gerçek bir evrensel basketbol menajerlik oyunudur. Kısacası, ulusal ve uluslararası kupalar dahil, 160’tan fazla turnuvaya erişebileceksiniz.

Koç olarak isim yaptığınız zaman, bir milli takımın baş antrenörü olmak için iş teklifi alabilirsiniz. Uluslararası basketbol, şimdi hiç olmadığı kadar rekabetçi. Milli takımınızı önce kıtanızın daha sonra dünyanın zirvesinde taşımaya hazır mısınız?

Güncellenmiş istatistikler ve veriler ile birlikte profile göre vurgulanan oyuncu yeteneklerini gösterecek şekilde, oyuncu sayfası tamamen değiştirildi ve kullanıcı arayüzü yeniden tasarlandı.

Yeni özelleştirilebilir 3D arenalar, daha gerçekçi bir görünüm için geliştirilmiş aydınlatma efektleriyle PBM23’ye ekleniyor. Pro Basketball Manager hiç bu kadar iyi olmamıştı. Arenanızı daha büyük, daha modern, daha benzersiz ve ışıl ışıl hale getirin ve tribünlerde tezahürat yapılmasını sağlayın. Başarılı bir sezon için mükemmel ortam!

Tribünler şimdi, maçları her zamankinden daha canlı hale getiren maç içi olaylar ile coşacak!

Artık bütün oyuncuların kariyer istatistikleri oyuna eklendi. Favori oyuncularınızın geçmişteki ve şimdiki performanslarını görebileceksiniz.

Ayrıca, editör tamamen özelleştirilebilir bir oyun deneyimi için daha fazla özellik içerecek şekilde geliştirildi.


12.730
OYUN BİLGİLERİ 6 Nisan 2023 18:23
Pro Basketball Manager 2023

Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 1.41 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 10 Kasım 2022

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?