Panzer Corps 2 Axis Operations 1943

0



Almanya’nın Doğu Cephesi’ndeki kaderinin belirleneceği kritik saat geldi! Stalingrad Savaşı sona ermiş olsa da, Rusya’daki Mihver kuvvetleri kargaşa içinde. Alman, Macar ve Rumen kuvvetlerinin yok edilmesiyle büyük boşluklar oluştu ve cepheyi istikrara kavuşturmak için umutsuz bir mücadele şimdi başlamalı. Ancak bu çabaların başarılı olduğunu varsayarsak, ufukta daha da büyük Kursk Savaşı görünüyor.

Axis Operasyonları 1943 DLC Kampanyası tamamen Doğu Cephesine odaklanıyor. Ancak daha da önemlisi, bu DLC, serinin uzun süredir devam eden sorularını yanıtlamaya başlıyor ve bu kampanyada savaşın gidişatını kalıcı olarak değiştirme olasılığıyla sonuçlanıyor… ve ayrıca gelecekteki kampanyalarda!

Oyuncular, önceki Axis Operasyonları 1942 Doğu harekâtını tamamlayan çekirdek kuvvetlerini ithal edebilir veya doğrudan Axis Operasyonları 1943 Doğu harekâtına başlamak için önceden ayarlanmış bir çekirdek kuvvet kullanabilirler.

İthal kuvvetler, artırılmış zorluk ayarları ve gelişmiş oyun modları aracılığıyla ek büyüme ve zorluklar arayabilirken, önceden ayarlanmış kuvvet, orta miktarda deneyimli birimler ve herhangi bir oyuncunun bu yeni kampanyada başarılı olmasına izin verecek kadar çeşitli kahramanlar içerir.

Hiçbir 1942 seferi Stalingrad olmadan tamamlanamayacağından, hiçbir 1943 seferi kötü şöhretli Kursk Muharebesi’ni görmezden gelemez.

Wehrmacht gazilerinizi, belirginliklerini koruyan sonsuz Sovyet savunma hatlarına karşı koyarken, genellikle Tarihin En Büyük Tank Savaşı olarak lanse edilen bu savaşa benzersiz bir giriş yapın.

Geçmişteki zaferlerin savaşı etkilemesi için fırsatlar kendilerini göstermek için olsa da, güçlerinizi savaşta yönlendirmek hala size kalmış. Almanya’nın Doğu Cephesi’ndeki stratejik inisiyatifi yeniden kazanmak için son tarihi şansı da sizin olabilir…

Ya da çabalarınız tamamen yeni ve tamamen özgün bir yol çizebilir. Buradan başlayan ve henüz yazılmamış bir tarihe uzanan bir yol!

Ana oyun ve tüm ekpaketler dahildir direk oynayabilirsiniz.


8.343
OYUN BİLGİLERİ 26 Mayıs 2022 17:33
Panzer Corps 2 Axis Operations 1943

Tür: Ek Paketler, Oyun, Strateji

Platform: PC

Boyut: 6.52 GB

Crack: FLT

Tarih: 26 Mayıs 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?