Lords of the Fallen

16



Lords of the Fallen, ilk oyundan beş kat daha büyük, engin ve birbiriyle bağlantılı bir dünyada yepyeni bir destansı RYO macerası sunuyor.
En acımasız zulümlerin yaşandığı bir çağın ardından iblis tanrı Adyr sonunda yenildi. Ama tanrılar sonsuza dek yenik kalmazlar. Şimdi, çağlar sonra Adyr’in dirilişi yaklaşıyor. Efsanevi Dark Crusader’lardan biri olarak devasa boss savaşları, hızlı ve zorlu dövüşler, heyecan verici karakter karşılaşmaları ve derin, sürükleyici hikâye anlatımı içeren bu derinlemesine RYO deneyiminde, hem yaşayanların hem de ölülerin diyarlarında yolculuk et. Efsaneniz bir ışık efsanesi mi olacak, yoksa karanlık efsanesi mi?

Umutlanmaktan korkma.
Birbiriyle Bağlantılı Büyük Bir Dünyayı Keşfet
Adyr’i alt etmek için destansı maceranda iki büyük ve paralel dünyada yolculuğa çık. Yaşayanların diyarı kendine özgü acımasız zorluklarına sahipken, ölülerin kâbus dolu diyarında bilinmeyen tehditler pusuda bekliyor.

Kendi Efsaneni Tanımla
Dokuz karakter sınıfından birini seçmeden önce karakterinin görünümünü geniş bir yelpazeye sahip görsel seçenekler arasından tamamen özelleştir. Hangi başlangıç yolunu seçersen seç, nitelikleri, silahları, zırhları ve büyüleri yükselterek karakterini kendi oyun tarzına göre geliştir.

Hızlı, Zorlu ve Akıcı Taktiksel Dövüşte Ustalaş
Sadece derin ve taktiksel dövüşte ustalaşanlar hayatta kalmayı başarabilir. Benzersiz yüzlerce ölümcül silah arasından seçim yap ya da metalden vazgeçip büyüye yönelerek gizemli yıkıcı saldırılar gerçekleştir.

İnanılmaz Güçlere Sahip Bir Aygıt Kullan
Fenerin dünyalar arasında geçiş yapabilen inanılmaz bir güce sahiptir. Bu karanlık sanatı unutulmuş yerlere ulaşmak, efsanevi hazineleri ortaya çıkarmak ve hatta düşmanının ruhunu yönetmek için kullan.


124.432
OYUN BİLGİLERİ 13 Ekim 2023 17:08
Lords of the Fallen

Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Yıldız Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 36.41 GB

Crack: FLT

Tarih: 13 Ekim 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?