League Manager 2023

0



Önemli olan kırılmamış bir kalptir.

Sizin için doğru takımı bulun. Yönetim kurulunun ve taraftarların beklentilerini karşılayın ve en iyi ödülleri kazanmak için güçlü takımları yenmenin keyfini yaşayın.
Bir süperstarı işe alın veya kendiniz bir süperstar yetiştirin. Potansiyel adaylar ve eski oyunculardan oluşan doğru kombinasyonu tamamlayarak dünyanın en iyi takımlarını tamamlayın.
Takım oyunu tarzı size kalmış. Zaferinizi kendi stratejiniz ve Ben Pick ile kaydedin ve Maç Günü’nde uzun süreli unutulmaz anlar yaratın.

Bu Sezon Yenilikler

bir istatistik sistemi
Lig, oyuncu ve şampiyon istatistiklerini görüntüleyebilirsiniz. Artık bir denetim stratejisi oluşturmak için verileri kullanabilirsiniz.

Denge Yama Sistemi
Belirli dönemlerde bir şampiyon denge yaması yapılır. İyi bir yönetici ancak denge yamalarını analiz ederek ve stratejiler ve Benfic geliştirerek olabilirsiniz.

Yaralanma ve Zihinsel Yönetim
Oyuncunun büyümesine engelleyici bir faktör eklendi. Üst düzey bir oyuncu olmak için yönetici ve takım yönetimine ihtiyaç vardır.

Geliştirilmiş Gözcülük Sistemi
Rakibin bilgilerini bilmek için sürekli olarak gözcü göndermeniz gerekir. Oyuncu ile müzakere aşamasında miktar ayarı ve değişiklik iyileştirildi ve AI’nın keşif davranışı iyileştirildi.

Antrenman sisteminin iyileştirilmesi
Kişisel antrenman sistemimizin rahatlığını geliştirdik ve arzu ettiğiniz rakiplerin sınırlarını sonuna kadar büyütmenize yardımcı olmak için özel ilgiye potansiyel büyüme ekledik.


28.652
OYUN BİLGİLERİ 17 Mart 2023 16:36
League Manager 2023

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji

Platform: PC

Boyut: 1.14 GB

Crack: TENOKE

Tarih: 16 Mart 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?