Layers of Fear 2023

1



Tuval son fırça dokunuşlarını bekliyor. Sahne başrol oyuncusunu çağırıyor. Romanın son bölümünün yazılmasına ihtiyacı var. Korkularınla yüzleşme zamanın geldi. Son. Bir. Defa.

Birinci şahıs perspektifiyle oynanan anlatım odaklı psikolojik korku türünde iz bırakan seri, Layers of Fear’daki son kan dondurucu hikâyeyi anlatmak için geri dönüyor.. Layers of Fear ve Layers of Fear 2 ile birlikte tüm DLC’leri (Layers of Fear hikaye örgüsüne yeni bir açıdan bakmanı sağlayacak ‘The Final Note’ DLC’si dahil) ve her şeyi birbirine bağlayacak olan Yazar’ın daha önce anlatılmamış hikayesini bir araya getiren bu eser, beğenilen seriyi tecrübe etmenin en eksiksiz yolu. Unreal Engine 5 ile yaratılan Layers of Fear; Işın İzleme, HDR ve 4K çözünürlüğü destekleyerek görselliği etkileyici, kabus deneyimini olabildiğince sürükleyici ve gerçekçi bir hale getiriyor.

Layers of Fear: Başyapıtını Yarat

“Gerçekten arzu ettiğin tek kıymetli şeyi… BİTİR ONU.”

Akıl sağlığı tuvaldeki eski bir boya gibi çatlayıp parçalanan Ressam olarak sanat eserleriyle dolu Viktorya stilindeki malikaneyi keşfet. Sürekli değişen evde bir yandan geçmişinden kaçmaya çalışırken, en büyük başyapıtını yaratmak için ihtiyacın olan malzemeleri ara.
Inheritance DLC: Geçmişinle Yüzleş

“Bir keresinde bana deliliğin aileden geldiği söylenmişti. Artık bunu durdurmanın zamanı geldi.”

Ressamın Kızı’nın gözüyle sorularına cevap bulmaya geldin. Bu konut ne sırlar saklıyor? Babanın içindeki çılgınlığı tam olarak anlayabilecek misin? Onu bağışlayabilir misin? Ev, bilmen gereken her şeye sahip olabilir… Geçmişini yeniden yaşamayı göze alabilirsen.

The Final Note DLC: Daha Da Derinlere İn

Ressam’ın, ilham perisinin ve ailesinin hikayesine ışık tutmayı amaçlayan yepyeni DLC The Final Note, Ressamın Karısı’nın gözünden anlatılıyor. Bu ek hikaye ile, ilk oyundaki karakterler ve onların davranışları konusundaki fikirlerin değişebilir.


25.540
OYUN BİLGİLERİ 15 Haziran 2023 20:34
Layers of Fear 2023

Tür: Korku, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 17.09 GB

Crack: RUNE

Tarih: 15 Haziran 2023

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?