Grand Tactician The Civil War 1861-1865

0



Grand Tactician: The Civil War (1861-1865) , stratejik bir kampanyayı taktik savaş oyunuyla birleştiren gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

Ulusunuzu yönetin, büyük orduları toplayın, yönetin ve destekleyin ve düşmanı yenmek için manevra yapın. Rakip ordular bir araya geldiğinde, birliklerinize tarihi savaş alanlarında yapılan savaşlarda zafer için komuta edin.

Özellikler:

Amerikan İç Savaşı’nda tarafınızı seçin: Secession’dan savaşın sonuna kadar uzanan, her iki taraf için de tarihi hedefler içeren gerçek zamanlı kampanya.

Beş kampanya senaryosu (Savaş Öncesi, 1861, 1862, 1863, 1864) ve 1861’de 1. Manassas’tan 1865’te Appomattox Adliyesine kadar yirmi (20) bağımsız savaş.

Değişiklik geçmişi:Ya Avrupalı ​​süper güçler savaşı sona erdirmek için müdahale ederse ya da Lincoln 1864 başkanlık seçimlerini kaybederse?

Scott’s Great Snake: Kuşatma yapın, düşmanınızı karada ve denizde ablukaya alın ya da Avrupa’ya giden yaşam hatlarını açık tutmak için abluka koşucularını kullanın.

Fort Sumter’dan Appomattox’a: Vatandaşlarınızın ve birliklerinizin moralini yakından izleyin. Savaş uzadıkça, şevk yorgunluğa dönüşüyor, hazine kurumakla tehdit ediyor ve askere alma gibi önlemler huzursuzluk yaratacak.

Orduları ilerlemeye devam edin: Ordularınıza malzeme akışını oluşturun ve yönetin. Tarihte ilk kez orduları tedarik etmek ve hareket ettirmek için demiryolu hatlarını kullanın ve genişletin!

Önemli savaşlar:Tarihsel savaş alanlarında birkaç gün süren savaşlarda savaşın. Dubalar inşa etmek ve siperler kazmak için mühendisleri kullanın, takviye kuvvetlerin gidişatı değiştirdiğini görün ve rezervlerinizi düşmanı yenmek için kullanın.

Grant vs. Lee: Kişisel nitelikler ve uzmanlık ile yüzlerce tarihi komutanı yönetin. Ünlü komutanlar hem askerlere hem de vatandaşlara ilham verir ve itibar kaybı onarılamaz olabilir.

Büyük Orduları Komuta Et: Gerçekçi komuta yapıları ve tarihi Savaş Düzeni ile büyük piyade, süvari ve topçu orduları.

Civil War’a hayat verin: LionHeart FilmWorks’ten inanılmaz Civil War yeniden canlandırma ve savaş görüntüleri ve eski zaman müziği, davul ve fife grubunun orijinal film müziği.


10.262
OYUN BİLGİLERİ 25 Eylül 2022 16:07
Grand Tactician The Civil War 1861-1865

Tür: Oyun, Strateji

Platform: PC

Boyut: 7.47 GB

Crack: GOG

Tarih: 24 Eylül 2021

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?