Football Manager 2023

23



Football Manager 2023’te kendi manşetlerinizi yazarak, taraftarların sevgisini kazanarak ve rakiplerinize hükmederek seçkin menajerler arasına katılın.

Futbol menajerliğinde önemli olan sadece taktik seçmek veya bir takım oluşturmak değildir. Zorlukların üstesinden gelip çığır açmaktır.

Oyun Açıklaması
Sizin için doğru kulübü bulun. Futbolun en büyük ödüllerini kazanma yolunda en iyi rakipleri yenmeden önce taraftarların ve kulüp sahiplerinin beklentilerini karşılayın.

Yalnızca süperstarlar transfer etmeyin, onları yaratın. Teknik heyetinizin yardımıyla oyuncu alımınıza seviye atlatın ve genç yıldızlarınız için ilk on bire giden yollar sağlayarak birinci sınıf bir kadro oluşturun.

Takımınızın oyun stili size kalmış. Büyük galibiyetler elde etmek ve unutulmaz maç günü anları sunmak için taktik panosunda benzersiz bir strateji oluşturun.

Bu sezondaki yenilikler
DAHA GÜÇLÜ KADROLAR KURUN
Yenilenmiş gözlemleme ve oyuncu alım toplantıları, temsilcilerle daha yakın bir ilişki ve yepyeni kadro planlama araçlarıyla transfer hareketliliğinize güç verin.

Potansiyel adaylarınızı daha iyi gözlemleme sayesinde uzun vadeli kulüp hedeflerine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

ZEKANIZLA RAKİPLERİNİZİ ALT EDİN
Yönetimsel yeteneklerinizi serinin tarihindeki en gerçekçi yapay zeka menajerlere karşı test edin.

Rakiplerinizin karar verme mekanizmalarının elden geçirilmesi onları daha akıllı hale getirirken, yeni topun rakipte olduğu taktiksel talimatlar savunma ve kontratak futbolunu daha uygulanabilir kılıyor.

Her maçta daha da zorlandıkça, kanat beklerin ve çift forvetlerin çalışma biçimindeki değişiklikleri ve bir dizi yeni animasyonu içeren maç motoru geliştirmelerini fark edeceksiniz.

TARAFTARLARI YANINIZA ALIN
Yeni Taraftar Güveni sistemi ile taraftarlara daha yakın olun. Yedek kulübesinde parlak ve uzun süren bir gelecek için beklentileriyle saha içinde ve dışında başa çıkın.


171.843
OYUN BİLGİLERİ 19 Şubat 2023 08:12
Football Manager 2023

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 2.92 GB

Crack: MKDEV

Tarih: 8 Kasım 2022

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?