FIFA Manager 2012

7



Fifa manager 2012

EA Sports’tan Alman oyun dergisi PCGames’e aktarılan bilgilere göre FIFA Manager serisinin yeni oyununda FIFA Manager 11’e göre 700 farklı özellik geliştirilmiş olacak. FIFA Manager 12, aynı oyun motorunu kullanıyor olmasına rağmen yapay zEka, görseller Ve animasyonlar konusunda 3D maçlarıyla tatmin edici olacak.

Takıma aldırdığınız oyuncuların performansları takip edilerek sizden hesap sorulabilecek. Veya sponsorlarınız aldığınız oyuncuyu sEvmezlerse para kaybı yaşayabileceksiniz. Ufak klüpleri yönetmek biraz daha gerçek hayattakine benzetilerek zorlaştırılmış.

FIFA Manager 12’de ilk defa kulüp içerisindeki üyeler kulübün yönetimine karışmaya başlayacak. Büyük hazırlık kampları kurMak veya transferlere paralar dökmek bu üyeler üzerinde değişken etkiler bırakacak.

EA Sports, FIFA Manager 12’nin geliştirilme evresinde oyuncular ile iletişime geçerek oyunda olması istenen özelliklerin bir listesini çıkartmış. Yapılan oylamalar sonucunda en popüler özellikler oyuna entegre edilmiş veya geliştirilmiş. Bu özellikler şunlar:

– Antrenman durumunu takip etme
– Oyuncuları takip edebileceğiniz kısayollar
– Düşük maaşlı futbolcuların moral bozuklukları ve yeni maaş arttırma seçenekleri
– Deneyim durumunu takip etme
– Yeni stadyum yapma
– Menajerlik Achievement’ları
– Transfer sezonunun son 24 saati
– Hızlı hesaplamalar
– Oyuncu deneme
– Her oyundan önce konuşma yapma


56.166
OYUN BİLGİLERİ 12 Şubat 2017 12:07
FIFA Manager 2012

Tür: Simulasyon, Spor

Platform: PC

Boyut: 6.89 GB

Crack: RAZOR1911

Tarih: 19-10-2011

Kaynak: Zamunda

Dil: İngilizce

Etiketler: , , , , , , ,

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?