Escape Game – FORT BOYARD 2022

2



Tek başınıza, ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte üstesinden gelmeye çalışacağınız çeşitli görevler Fort Boyard’da sizi bekliyor! Bu efsanevi kalenin içinde yeni tehlikelerle karşılaşacak, aldatıcı gizemleri çözecek ve Peder Fouras’ın elinde olan Hazine odasının anahtarını ele geçirmek için zamana karşı yarışacaksınız.

Kaçmak için size eşlik edecek gerçekten istekli 4 adaya ihtiyacınız olacak.

Birlikte amansız düşmanlarla yüzleşecek, akıl almaz bulmacalarla karşılaşacak ve birçok tehlikeli görev gerçekleştireceksiniz. Eşi benzeri görülmemiş bir kaçış oyunu deneyiminin mükemmel kombinasyonu!

Zaman Makinesi ile geçmişe gidin ve Fort’un size sunduğu 6 efsanevi zorluğun üstesinden gelin! Sizi bekleyen sürpriz bir konuk bile var: Willy Rovelli.

Çok sevdiğimiz Fransız şefin de katıldığı bir yemek yapma yarışması sizi bekliyor! Şefin “lezzetli yemeklerini” denemeye hazır mısınız? Bu çılgın evrenden kaçıp şefin korkunç yemeklerinden kurtulabilecek misiniz?

Tabancalar, Mumya, Lanetli Tapınak ve Dev Çivi gibi Fransız Yarışma Programı Fort Boyard’dan esinlenilerek oluşturulan 44 heyecan verici görevin keyfini çıkarın.

Kafa dengi bir ekip oluşturun: Karakterinizi özelleştirip savaş naranızı seçin ve Fort tarihine geçin.

Zaman Makinesi’ni kullanarak Fort’un kökenlerine yolculuk edin ve ucuz kıyafetler ve grimsi bir atmosferle 6 eski usul testten geçin.

“Muhteşem gastronomi” ile ilgili 2 görevi deneyin: Şef Willy Rovelli’nin lezzetli tarifleriyle yüzleşip midenizi bozmamaya çalışın ve Ketchuperie hendeğinden geçerken dengenizi ve itibarınızı korumaya çalışın!

Çeşitli oyun modları sizi bekliyor: tek oyunculu, iş birliğine dayalı veya rekabetçi grup modu ve eğlencenin dozunu artırmak karşılıklı oynama modu!

Fort’u keşfedin ve eşsiz bir kaçış deneyimi yaşayın!

Ünlü şef Rovelli’nin mutfağıyla yeni yemek yapma yöntemleri öğrenin!


8.350
OYUN BİLGİLERİ 7 Temmuz 2022 19:22
Escape Game – FORT BOYARD 2022

Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Spor

Platform: PC

Boyut: 1.5 GB

Crack: DARKSİDERS

Tarih: 7 Temmuz 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?