Beach Invasion 1944

0



Beach Invasion 1944, oyuncunun birlikler, tanklar, uçaklar ve daha fazlasıyla konumunuza saldıracak olan işgalci güçlere karşı sahil tahkimatlarını savunduğu bir İkinci Dünya Savaşı FPS oyunudur.

MG42, Flak88 ve Panzers gibi çeşitli ikonik ve orijinal 2. Dünya Savaşı silahlarını kullanın . Mayınlar , patlayıcı variller , topçu saldırıları ve silah yükseltmeleri ile ek savunma alın !

Beach Invasion 1944, arcade tarzı nişancı oyunlarına bir doz FPS gerçekçiliği ekler.

Oyuncu, Avrupa Atlantik Duvarı’nı savunmak için makineli tüfekler ve top taretleri çalıştıran bir Mihver askeri rolünü üstlenir.

Bu muazzam amfibi ve hava operasyonu sırasında oyuncunun görevi, birkaç makineli tüfek, Flak ve Panzer yuvaları ve ikmal damlalarından gelen bonusları kullanarak, mümkün olduğunca çok sayıda işgalci kuvveti yok etmektir.

yeniden yaşamanızı sağlayacak gerçekçi sesler ve özel efektlerle sürükleyici bir İkinci Dünya Savaşı ortamında hardcore aksiyon. Değişen hava koşullarında gece ve gündüz sürekli deniz ve hava saldırılarıyla kesintisiz eylem.

Denizciler, paraşütçüler, bazukalar, alev püskürtücüler, saldırı botları, cipler, tanklar, zırhlı arabalar, yarı traklar, savaşçılar, bombardıman uçakları ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli düşmanlar!

Topçu saldırıları yapma ve düşmanlarınıza yağmur yağdırma yeteneği.

Zehirli Gaz, Zırh Delici, Patlayıcı ve Yakıcı mühimmat gibi silahlarınızda geçici yükseltmeler elde etmek.


21.928
OYUN BİLGİLERİ 5 Aralık 2022 14:33
Beach Invasion 1944

Tür: Aksiyon, FPS, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 1.0 GB

Crack: GOLDBERG

Tarih: 2 Aralık 2022

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?