My Horse Bonded Spirits

0



My Horse Bonded Spirits indir - (Direkt indir)

Kendi hikayen
Macerana bir haranın gelecekteki zoraki varisi olarak başla. Şımarık bir veletten daha fazlası olduğunu kanıtla. Sıfırdan başla ve bir harayı nasıl tutacağını ve yöneteceğini öğren; bu inanılmaz derecede ödüllendirici bir meydan okuma olacak. Harayı eski ihtişamına geri döndür! Yolculuğun boyunca hiçbir şeyin atlarınla arandaki bağ kadar kalıcı olmadığını keşfedeceksin!

Hara çiftliğini yönet ve eski ihtişamına kavuştur!
Hara çiftliğin iyi durumda değil. İşin onu yeniden inşa etmek. Bu da bir hara çiftliğini idare etmek konusunda biraz beceri ve bilgi gerektirecek. Çiftliği eski haline getirmek ve bakımını nasıl yapacağını öğrenmek için becerilerini geliştir ve bilgi edin. Çalışanlarını ve diğer atları yönet. Hara çiftliğinin bir harabeden sen ve atların için bir yuvaya dönüşmesini izle.

Edinebileceğin tek arkadaş atın değil!
Eyerini hazırla ve Chestnut Glen’in pastoral açık dünyasını ve etrafındaki manzarayı keşfet. Çevrede dolaşarak ve köy sakinleriyle tanışarak haranın yeniden inşasına yardımcı ol. Onlarla takıl ve senin ve haranın itibarını artırmak için görevleri tamamla. Unutma, tanıştığın herkes seninle arkadaş olmak istemeyecektir. Bazı insanlar atları bile sevmez!

Hayalindeki at
My Horse: Bonded Spirits’te sadece kendi görünüşünü değil, atının ve haranınkini de değiştirebilirsin. Atın için çeşitli aksesuarlar, saç stilleri ve eyerler seç, böylece şık bir şekilde dörtnala koşabilirsin. Sadece ahırları değil tüm çevreyi güzelleştirmek için dekorasyonlar yerleştir ve harayı yenile!


My Horse Bonded Spirits indir - (Direkt indir)

15.967
OYUN BİLGİLERİ 19 Haziran 2024 21:30
My Horse Bonded Spirits

Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Basit Eğlence, Macera, Simulasyon, Türkçe Oyunlar

Platform: PC

Boyut: 8.1 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 19 Haziran 2024

Dil: Türkçe

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?