Baten Kaitos I & II HD Remaster

0



Baten Kaitos I & II HD Remaster indir - (Direkt indir)

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean ve Baten Kaitos Origins, iyileştirilmiş grafiklerin yanı sıra oynanışı ve oyun ilerleyişini kolaylaştıran yeni özelliklerle artık Steam’de!

Bu iki sürükleyici RPG başyapıtındaki benzersiz kart tabanlı savaş sistemiyle strateji geliştirirken Baten Kaitos dünyasına dal. Renkli kadronun kaderle mücadelesine rehberlik eden bir koruyucu ruh olarak oyna.

Uzun zaman önce kötü tanrıyla insanlar arasında büyük bir çatışma yaşandı. Çetin bir savaşın ardından insanlar, kötü tanrıyı hapsetmeyi başardı ama savaş yüzünden diyarları harap oldu. Bu yüzden insanlar yeryüzünde yaşamayı bırakıp gökyüzünde yaşamaya başladı.

İnsanların gökyüzünde yaşamaya nasıl başladığını anlatan bu gibi hikâyeler nesilden nesle aktarılarak efsaneleşti. O zamanlar, insanlar Yüreğin Kanatları adı verilen kanatlara sahiplerdi ve huzur içinde yaşıyorlardı. Dünyada uzun ömürlü bir barış hüküm sürdü. Ancak çöküşün emareleri yavaş yavaş kendini göstermeye başladı…

Hikâye genç bir adamın sana, yani ruha seslenmesiyle başlıyor ve düşüncelerle yakarışların kesiştiği, gökyüzünde süzülen bir kıtada devam ediyor.


Baten Kaitos I & II HD Remaster indir - (Direkt indir)

2.954
OYUN BİLGİLERİ 18 Haziran 2024 17:53
Baten Kaitos I & II HD Remaster

Tür: Oyun, RPG

Platform: PC

Boyut: 13.6 GB

Crack: TENOKE

Tarih: 18 Haziran 2024

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?