Dark Traveller

0



Kuantum uzayında seyahat edin ve eve giden yolu bulun

Dünyanın ölmekte olan ucunda, bir kuantum yarığında uyanıyorsunuz. Kurtuluş ve yuva yolculuğunuzda yapay zeka partneriniz Darkness ile karşılaşacak, bir baba ve kızının karşılıklı kurtuluşuna tanık olacak ve kuantum portalını kullanarak tarihte ve gelecekte sayısız zaman ve mekanda yolculuk edeceksiniz. Tüm zaman portallarını kendi başınıza açarsanız, uzayı yeniden inşa edebileceğinize ve eve giden yolu bulabileceğinize inanıyorsunuz.

Zamanın kanunlarına hükmedin ve kıyamet bulmacalarını çözün

Sayısız uzay-zaman yolculuğunuz boyunca, güvenebileceğiniz birçok silah ve beceri buldunuz ve hatta kuantum boyutunda en önemli zaman kontrolünü bile kazandınız, bu da gizli ipuçları bulmanızı, engelleri aşmanızı, saldırılardan kaçmanızı sağlıyor. ve kuantum boyutunu istila eden düşmanları ele geçirin.

Akıllara durgunluk veren fizik bulmacaları ve aldatıcı numaralar

Oyun dahiyane hilelerle dolu. Kuantum fiziği kavramları ile oyunun olay örgüsü ve seviyelerinin mükemmel birleşimi size yeni bir bulmaca deneyimi getiriyor. Oyunun tasarımı, oyunu üç boyutlu bir süper hile yapan bir dizi geleneksel Çin hile konseptine sahiptir.

Çok sayıda gizli yumurta ile lowpoly karikatür tarzı

Dark Traveller’da, basit ve güzel Lowpoly çizgi film tarzını içeren karmaşık bir kıyamet yolculuğunun hikayesi ortaya çıkıyor ve yaratıcı senaryoları size unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatacak. Ekstra yeteneklere sahip çeşitli ekipman veya dekorasyonlar alacaksınız. Ayrıca, zaman ve uzayda yolculuğunuzu eğlenceli hale getirmek için oyun boyunca gizlenmiş pek çok yumurta da var.


7.399
OYUN BİLGİLERİ 16 Mart 2023 22:17
Dark Traveller

Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Strateji

Platform: PC

Boyut: 1 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 16 Mart 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?