Lying Souls

0



Lying Souls™ atmosferik, gizemli tek oyunculu bir hikaye korku oyunudur. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir hikayeye dalacaksınız. O zamanlar ailenizin başına gelenlerin arkasındaki nedenleri öğrenin. Kararlarınız hikayenin gidişatına yön verecek.

OLAY
Bütün bunlar olurken bir süre önceydi. Zamanla olay yatıştı. Artık hiçbir şey bilmiyorsunuz ve adım adım gerçeği ve tüm bunların neden olduğunu öğreniyorsunuz.

KARARLARINIZ
Artık tehlikeli bir karanlık yolundasınız. Sorunlarınızdan kaçan biri misiniz yoksa onlarla yüzleşiyor musunuz? Bu tamamen senin kararın. Olayı aydınlatıp gerçeği öğrenip öğrenemeyeceğiniz tamamen size kalmış.

YALANCI RUHLAR
Lying Souls™’ta, ailenizde uzun süredir devam eden bir olayın gizemli koşullarını birinci şahıs olarak çözmeniz gereken bir hikayeye gireceksiniz. Hikayenin farklı bölümlerini deneyimleyeceksiniz ve her şeyi mantıklı bir şekilde sıralamanız gerekecek. Oyun doğrusal, ancak hikaye değil.
ANA ÖZELLİKLER
İnteraktif Hikaye / Kendi Kararlarımız:
Belli ki bazı anlarda sizin için hikayenin sonraki akışını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacaksınız. Daha küçük, çok belirgin olmayan kararlar ve eylemler de bunun bir parçasıdır. Kararlarınızla her şeyi öğrenip öğrenemeyeceğiniz şüphelidir.

Notlar / Kayıtlar:
Bir takım ses kayıtları ve çeşitli yazı ve notlarla karşılaşacaksınız. Hikayeyi bir araya getirmenize yardımcı olacaklar. Her şey her zaman net bir şekilde anlatılmayabilir / açıklanmayabilir ve kendi açıklamanızı bulmanız gerekecektir.

Rastgele olaylar:
Zaman zaman rastgele olaylar yaşayacaksınız. Bunlar, bir ruh hali yaratmak için rastgele “doğaüstü” olaylar değildir, ancak meydana geldiklerinde her zaman mevcut hikayenin ve oynanışın bir parçasıdır.


12.024
OYUN BİLGİLERİ 21 Aralık 2022 13:34
Lying Souls

Tür: Korku, Macera, Oyun

Platform: PC

Boyut: 670.50 MB

Crack: TENOKE

Tarih: 21 Aralık 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?