Sweet Transit

0



Sweet Transit, demir yollarının önde geldiği ve trenlerin tek genişleme ve ulaşım aracı olduğu eşsiz bir şehir kurma oyunudur.

Karmaşık üretim hatları oluştur; buhar gücünün ortaya çıkışı ve içten yanmalı motorun icadı gibi önemli çağlardan geçerken mütevazı köyleri gelişen metropollere dönüştür.

Endüstrinin öncüsü ol ve demir yolunun birbirine bağlı dünyasında vatandaşlarını mutlu etmek için çalış.

Tren Öncülüğündeki Genişleyen Şehir Oluşturma Oyunu!
Demir yolu ağını genişletirken ve halkını geliştirirken tek bir depodan başlayıp gelişen, birbirine bağlı köyler ve şehirler dünyası inşa et.

Dilediğince Özelleştirebileceğin Demir Yolu Ağı
Ağını genişletmek ve birbirine bağlamak üzere platformları, istasyonları ve karmaşık yolları kullanarak yerleşimlerini bağla ve işçiler ve siviller için sancısız bir geçiş sağla.

Endüstrini Geliştir; Buhardan Dizele
Yerleşimlerini hem bölge şartlarına hem de vatandaşlarının ihtiyaçlarına göre planla. Kaynakların en ekonomik hareketini sağlamak üzere temel ve gelişmiş üretim hatları oluştur.

Üretimi otomatikleştirmek ve yerleşim yerlerinin sürekli artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla güçlü demir yollarından faydalan.

Halkın Adamı Ol
Vatandaşlarının ihtiyaçları var ve çalıştıkça yoruluyorlar.

Şehirlerini büyüttükçe barınma, su, yiyecek ve daha fazlasına sahip olmalarını sağlayarak onların mutluluğunu ve gereksinimlerini karşılaman önemlidir. Mutsuz veya yorgun işçiler, daha az üretkendir ve üretim hatlarına zarar verirler.

İlk Günden Modifikasyon Desteği
Sweet Transit ilk günden itibaren tam modifikasyon desteğine sahiptir ve oyun için dilediğin gibi özel içerik oluşturmana olanak tanır.


15.014
OYUN BİLGİLERİ 31 Temmuz 2022 13:11
Sweet Transit

Tür: Oyun, Simulasyon, Strateji

Platform: PC

Boyut: 2.8 GB

Crack: SKIDROW

Tarih: 28 Temmuz 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?