Forgotten Fables Wolves on the Westwind

0



Kendi yolunu çiz!
Aventuria’da ortaya çıkan artan gerilimler ve karanlık alametlerin ardından, dünyanın uzun zamandır unuttuğu güçlü bir güç yeniden uyanıyor.

Sakin Thorwalian kasabası Isleifsfell’e giderken, bu kötülüğü bir kez daha Kuzey’e terör yağdırmadan önce yok etme arayışına sürükleniyorsunuz ve sizi yargı ve kaderle Isleifsfell’in hetman’ının çocuklarına, gizemli bir elf’e bağlıyorsunuz.

Kendi hikayeni bul!
Kendi becerilerine ve hikayelerine sahip iki farklı oynanabilir karaktere sahip, olağanüstü sanat eserleri, sezgisel ve öğrenmesi kolay mekanikler ve yol boyunca karşılaşacağınız bir dizi büyüleyici karakter içeren bu son derece esnek görsel romanda kendi yolunuzu seçebilirsiniz.

Kararlarınıza bağlı olarak, size bir grup farklı yoldaş eşlik edecek ve geniş hikayenin kendi versiyonunu yaratarak alternatif sonlarla karşılaşacaksınız.

Forgotten Fables – Wolves on the Westwind, ödüllü The Dark Eye RPG dünyasında geçen yeni, destansı bir maceradır. Bilgisi ve tarihi üzerinde 40 yıllık sürekli çalışmayla zenginleşen The Dark eye dünyası macera, gizem ve entrika ile doludur.

Aventuria’nın soğuk kuzeyindeki Thorwal topraklarını ziyaret edin ve Kuzey’in en korkulan akıncılarından birinde ve onun savaşçı mürettebatında yolunuza devam edin.

Sadece düşmanınızın değil, aynı zamanda kendi en büyük korkularınızın da üstesinden gelmek için mürettebatın saygısını kazanmanız ve gemide ittifaklar kurmanız gerekecek.

The Dark Eye dünyasını keşfedin!
38 yılı aşkın bir süredir, en başarılı Alman fantezi rol yapma oyun sistemi binlerce oyuncuya ilham verdi.

The Dark Eye’ın kurallarını öğrenin ve arkadaşlarınızla maceraya atılın. Bu RPG kuralları ile cesur bir şövalye, elf korucusu veya bilgili sihirbaz olabilir ve arkadaşlarınızla birlikte birçok savaşla zayıflamış Orta Krallık’ı, Tulamitlerin egzotik topraklarını, güneyin dumanı tüten ormanlarını veya karanlık gölge topraklarını keşfedebilirsiniz.


6.174
OYUN BİLGİLERİ 26 Mayıs 2022 14:31
Forgotten Fables Wolves on the Westwind

Tür: Macera, Oyun

Platform: PC

Boyut: 394.7 MB

Crack: CHRONOS

Tarih: 25 Mayıs 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?