Tactical Combat Department

2



Tactical Combat Department , Swat oyunlarından ilham alan taktiksel sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Çeşitli durumlara ve ortamlara müdahale eden özel bir müdahale ekibine komuta ediyorsunuz.

Özellikler
• Oyun, sıra tabanlı taktiklere sahip Swat oyunlarından esinlenmiştir
• Klasik eylem noktalarıyla dönüş üssü eylemi
• Düşmanların rastgele oluşturulmuş konumu
• Şüphelileri veya sivilleri tutuklayabilirsiniz
• Psikoloji ve moral
• Birimin görüş alanına dayalı gerçekçi savaş sisi
• Ultra geniş ekranlı monitörler için destek Yukarıdan aşağıya veya 3D Görünüm

Psikolojis
Siviller ve silahlı şüpheliler belirli bir morale sahiptir ve etraflarındaki uyaranlara tepki gösterirler. Ses baskısı yardımıyla rakibi işbirliği yapmaya zorlamak mümkündür. Ancak bu, uzun mesafeler için yeterli olmayabilir. Bazıları kolayca pes eder; bazıları yapmaz. Arıza durumunda Biber gazı veya kör edici el bombası gibi diğer seçeneklerin kullanılması mümkündür.

Dövüş taktikleri ve kapıyı kırmak Kapıyı
Kapıyı patlatmak veya tekmelemek gibi yoğun bir dinamik hareket arasından seçim yapın. Ancak bu durumda, hem dışarıdan hem de içeriden rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, birçok durumda, bir kulp kullanarak kapının yavaşça açılması, sessiz silah çeşitlerinin kullanılması vb. gibi sessiz bir hareket daha uygundur.

Odaya girmeden önce, şüphelilerin sayısını ve yerini kontrol etmek için bir kamera kullanılması tavsiye edilir. Kapı, yavaşça açmak, dışarı atmak veya patlayıcı kullanmak gibi birçok şekilde açılabilir. Bazı kapılar kilitli olabilir. Ardından, açmak için benzersiz bir çok işlevli araç kullanmak gerekir.

İçeri girmeden önce bir Flashbang bombası kullanarak güvende olmak iyi bir fikirdir. Odaya erişimi sürekli olarak korumanız ve alanı ve köşeleri de kapatmanız önerilir. Ayrıca ekibi çok fazla dağıtmamanız ve kendinize daha fazla güvenmeniz tavsiye edilir.
Sivillerin, silahlı şüphelilerin ve tabii ki ekibinizin üyelerinin hayatlarının korunmasını düşünerek ilerlemek için idealdir.


35.835
OYUN BİLGİLERİ 28 Nisan 2022 17:21
Tactical Combat Department

Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon, Strateji

Platform: PC

Boyut: 921 MB

Crack: DOGE

Tarih: 28 Nisan 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?