Outbreak: Contagious Memories

0



Outbreak: Contagious Memories Resident Evil ve Silent Hill gibi 90’ların klasik korku serilerinin bir gönderisidir ve burada hayatta kalmanız anbean kararlarla, neyi taşımaya karar verdiğinizle ve uygun şekilde yazılmış notları bulmakta ne kadar iyi olduğunuzla belirlenir.

Lydia, bilincini yitirdikten sonra, hayatta kalan arkadaşları onu geride bırakarak tartışırken terk edilmiş bir depoda uyanır. Çaresiz bakireyi oynayacak biri olmayan Lydia, görevi üstlenir ve kendisi ve hayatta kalan arkadaşlarının şehirden kaçması için bir yol bulmak için kurnaz çevresel bulmacalar ve ölümsüz orduları arasında bir yol oluşturur.

Kaynaklar kıt, bir zombiyi alt etmek için fazladan kurşuna değer mi? Ya da belki bir risk almalı ve ondan kaçmaya çalışmalısın. Ayakta düşünmeniz ve her duruma en iyi nasıl yaklaşacağınıza karar vermeniz gerekecek. Kurtarılan bir kurşun, kazanılan bir kurşundur, ancak ölümsüz ayaklanmalarda tıbbi malzeme bulmak zordur.

Bu bir kabus senaryosu, ancak tek başınıza gitmeniz, bir arkadaşınızı alıp şehirden kaçmak için tam entegre kooperatifte birlikte çalışmanız ve tam entegre 1. kişi ile herhangi bir senaryoya size uygun perspektiften bakmanız gerekmiyor, 3. kişi ve sabit kameralar. Zombi salgınından yolunuza kadar kaçın!

Operation: Rabid Wolf gibi birçok açılabilir bonus içerikle, arkadaşlarınızla birlikte çalışın ya da onlara karşı yarışın, ister şehir içinde hayatta kalanları kurtarmak için savaşıyor, ister ana oyunu rekor sürede sadece yumruklarınızla yenmek için. Açılacak çok sayıda ek içerikle, Outbreak: Contagious Memories’in sunduğu her şeyi görmek için bir koşu yeterli olmayacak.


14.963
OYUN BİLGİLERİ 6 Nisan 2022 20:33
Outbreak: Contagious Memories

Tür: Aksiyon, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera

Platform: PC

Boyut: 7.52 GB

Crack: DOGE

Tarih: 6 Nisan 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?