Time To Stop Time

2



Time to Stop Time, Sicarius tarafından geliştirilmekte olan yeni bir FPS oyunudur. Oyun, CreativeForge tarafından yayınlanacak. CreativeForge aynı zamanda Hard West ve Phantom Doctrine gibi oyunların yayıncısıdır. Şimdiye kadar Steam üzerinden 10 adet oyun yayınlamıştır.

Time to Stop Time, Sicarius tarafından geliştirilmekte olan yeni bir FPS zaman manipülasyon oyunudur. Sicarius, iki kişiden oluşan bir ekiptir. Bu ikili oyunu yaparken Quicksilver ve JoJo’s Bizzarre Adventure’dan aldı, oyunun mekanikleri Superhot’ta bulunan mekaniklere oldukça fazla benziyor. CreativeForge Games, yayınlamadan sorumlu olacak. Stüdyo daha önce Hard West ve Phantom Doctrine gibi oyunlar üzerinde çalışmıştı.

Time to Stop Time, 6 Kasım’da PC için Steam üzerinden yayınlanacak. Oyun, oyuncuların kendilerini buldukları herhangi bir duruma kendi çözümlerini bulmalarına izin verecek ve yaklaşan bir krizi çözme zamanı geldiğinde yaratıcı düşünceye teşvik edecek. Oyunda, farklı nesnelerin taşınması ve doğaçlama silahların ortaya çıkması oyun içerisinde farklılık katacağı gibi aynı zamanda çeşitlilikte sağlayacak.

Son olarak oyun, 40’tan fazla Time Sandbox seviyesi, çılgınca farklı senaryolar ve bulmacalar sunacak. Time to Stop Time, resmi olarak 6 Kasım 2020 tarihinde PC için Steam üzerinden yayınlanacak. Oyun için yayınlanmış olan Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Aşağıda ayrıca oyun için ayrıca yayınlanmış sistem gereksinimini görebilirsiniz ancak şimdilik minimum sistem gereksinimleri yayınlanmış.


51.034
OYUN BİLGİLERİ 7 Kasım 2020 10:23
Time To Stop Time

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Oyun

Platform: PC

Boyut: 25.2 GB

Crack: DARKSiDERS 

Tarih: 6 Kas 2020

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?