Cities Skylines Sunset Harbor

15



Bilgisayar ve konsol platformlarında milyonlarca adet kopya satmayı başaran Cities: Skylines oyuncularına yepyeni içerikler sunmaya devam ederken yeni bir genişleme duyurusu daha geldi. Yeni genişlemenin adı Sunset Harbor olarak belirlenirken çıkış tarihi ise 26 Mart olarak duyuruldu.

2015 yılından bu yana sayısız genişleme paketi ve güncelleme alan Cities: Skylines dur durak bilmeden geni kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Sık sık oyuncularına yeni içerikler sunan başarılı oyun 2020 yılını da boş geçmeyecek. Bu yıl içerisinde de oyunculara yepyeni DLC paketleri sunacak.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz güncel gelişmelere göre Cities: Skylines’ın en yeni genişleme paketi Sunset Harbor duyurulmuş. Deniz, hava ve kara temalı içerikleri karşımıza çıkaracak olan genişleme paketi denizcilik endüstrisini canlandıracak, şehirler arası otobüs seferlerini oyuna ekleyecek, yolcu helikopterleri, sulama tesislerini ve daha fazlasını oyuncuların beğenisine sunacakmış.

26 Mart’ta hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmaan çıkacağı belirtilen Sunset Harbor oyun içerisinde farklı ulaşım ağlarını birbirine bağlayarak çeşitli yolculuklara da ev sahipliği yapacak.

Yeni genişleme paketi Steam üzerinde sergilenmeye devam edilirken yeni paketin fiyatı hakkında henüz bir bilginin olmadığını da unutmadan belirtelim.


120.731
OYUN BİLGİLERİ 26 Mart 2020 14:01
Cities Skylines Sunset Harbor

Tür: Macera, Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 8.3 GB

Crack: CODEX 

Tarih: 26 Mar 2020

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?