Kingdoms and Castles Warfare

8



Kingdoms and Castles, tarıma el verişli küçük bir yerleşim yerinden, yayılan bir şehre ve kale koymaya kadar krallığı büyütme hakkındaki bir oyundur.

Krallığın yaşamak ve tehlikeli bir dünyadan kurtulmalı. Viking akıncıları köylülerle mi sevişiyor? Yoksa kale kapılarında oklarla dolu durdular mı? Bir ejderha, tahıl ambarı mı, kışın açlıktan ölmek mi, yoksa canavarı geri çevirebilir mi? Krallığınızın başarısı sadece bir şehir ve kale planlayıcısı olarak yeteneklerinize bağlıdır.

Şehir Dizaynı

Köylülerinizin mutluluğunu artırmak ve yeni sakinleri cezbetmek için şehrinizi stratejik olarak düzenleyin. Onları sadece kalenize vergi vermek için koruyun. Köylülerinizin kış aylarında beslendiğinden ve vebaların iyileştiğinden emin olun. Onları mutlu tutmak için umutsuzluktan ve tavernalardan uzak tutmak için kiliseler inşa edin. Bir kasaba meydanı inşa ettiyseniz bile festivaller atabilirsiniz! Odun toplamak, kalelerinizi inşa etmek için taş ocakları kurmak ve arazinizi verimli bir şekilde yetiştirmek için kasabacıları gönderin, böylece kasabanız büyüyebilir ve gelişebilir.

Güçlendirmek ve savunmak

Yerlediğiniz yeni arazi Viking istilası riski altında. Bu akıncılar köylülerinizi kaçırıp öldürmeye, kaynaklarınızı çalmaya ve kasabanızı yere yakmaya çalışıyor. Herhangi bir yere yerleştirilebilecek bloklar kullanılarak, kalelerin inşa edildiği güçlü bir kale inşa sistemi kullanın. Kuleler ve duvarlar, istifleme ve düzenleme şeklinize göre dinamik olarak oluşturulur. Okçu kuleleri ve diğer silah yerlileri kuleleri yükseldikçe daha uzun süredir var. Krallığınızı en iyi şekilde korumak ve zaferinizi kral veya kraliçe olarak ifade etmek için farklı mizanpajları deneyin.

Yaşayan Dünya

Her şey stilize edilmiş yordamsal bir bulut sistemi ve yazdan kışın mevsim döngüsü ile güzel bir dinamik dünyada gerçekleşiyor. Gerçekçi bir ağaç büyüme algoritması ormanları simüle eder. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, oduncular ormanlarınızı net bir şekilde kesebilir veya sorumlu bir şekilde yönetebilir.

Krallık ve Kaleler, piyasaya sürülen ilk İncir oyunudur. Kitlesel fonlama kampanyası hedefinin% 725’ini başardı ve 1.400 destekçi tarafından desteklendi. Oyunun destekçileri, Fig kampanyası boyunca hem rehin hem de yatırım yapabilir.


79.444
OYUN BİLGİLERİ 28 Haziran 2019 10:41
Kingdoms and Castles Warfare

Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon, Strateji

Platform: PC

Boyut: 761 MB

Crack: PLAZA

Tarih: 20 Tem 2017

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?