Assetto Corsa Competizione

18



En sevilen yarış simulasyonlarından Assetto Corsa’nın yapımcısı Kunos, yeni projesini bugün resmi olarak tanıttı!

Assetto Corsa Competizione adı altında tanıtılan oyun Blancpain GT serisinin resmi oyunu olarak tanıtılıyor. 22-24 Haziran’da oyunun ilk halka açık demosunun yapılacağını duyuran Kunos aynı zamanda yaz aylarında oyunun Early Access’e de açılacağını açıkladı. ACC’nin içeriğinin ise sadece Blancpain serisini kapsayacağı tahmin ediliyor.

Resmi açıklama(Türkçe):

Assetto Corsa Competizione, BLANCPAIN GT Serisinin yeni resmi oyunu, bu yaz Steam Early Access’de yerini alacak.

Olağanüstü seviyede simulasyon kalitesi ile oyuncuların GT3 Serisinin özel atmosferine erişmesini sağlayan simulasyonda, oyuncular resmi sürücüler, takımlar, araçlar ve pistlerde yüksek gerçekçilikle mücadele etme şansı yakalayacak.

Unreal Engine 4’ün yardımıyla, Assetto Corsa Competizione en yüksek kalitede render ve foto-gerçekçi havadurumu durumu ve grafikleriyle sim dünyasında yeni bir standardı yaratmayı hedefliyor. Oyuncular Ferrari, Mclaren, ve Lamborghini gibi yüksek performanslı araçları en ince detayına kadar hazırlanmış şekilde deneyimleyebilecekler. Motion Capture teknolojisi ile pit ekibi ve pilotların hareketleri gerçekçiliğe en yakınlaştırılarak, oyuncular kendini oyunun atmosferine daha yakın hissedebilecek.

Oyunun final sürümünde, gelişmiş multiplayer ve bireysel performans ile sürüş tavrını ödüllendiren bir derecelendirme sistemi sayesinde online mücadelelerde adil yarışlar güvence altına alınacak.


212.149
OYUN BİLGİLERİ 30 Mayıs 2019 18:50
Assetto Corsa Competizione

Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Yarış

Platform: PC

Boyut: 9.6 GB

Crack: CODEX 

Tarih: 29 May 2019

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?