Cities Skylines Campus

3



Yaklaşık 4 yıldır konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Cities: Skylines ilk günden bu yana popülaritesini hiç kaybetmemiş gibi görünüyor. Yapım geçtiğimiz hafta duyurulan Campus genişlemesine nihayet kavuştu.

Oyunculara hayallerindeki şehri tasarlama ve geliştirme fırsatı sunan Cities: Skylines geçtiğimiz hafta duyurduğu genişlemesine nihayet kavuştu. Campus adında duyurulan yeni içerik genişlemesi ile oyuncular şehirlerine üniversite inşa edebilecek ve öğrenciler ile şehirlerine ek gelir sağlayabilecekler. Üniversiteye ek olarak oyuncular kolej ve okullar da inşa edebilecek ve yönetebilecekler. Campus genişlemesi beraberinde oyun içerisine bazı tesislerde getiriyor.

Steam’de 22.00 TL olarak satılan Campus genişlemesi ile oyuncular şehirlerine voleybol, futbol, tenis gibi tesisler inşa edebilecek ve daha hoş bir görünüm elde edebilecekler. 7 yeni politika ile oyuncular şehirlerini daha kolay bir şekilde yönetebilecekler. 9 eşsiz fakültenin yer aldığı genişleme oyunculara 5 tane de yeni harita sunuyor. Bu haritalar birbirlerinden farklı yapıda ve bağımsız olarak karşımıza çıkacak.

Detaylı içerikleri ve zengin yapısı ile 2015 yılından bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden Cities: Skylines ilerleyen dönemlerde yeni genişlemeler almaya devam edecek.


87.904
OYUN BİLGİLERİ 22 Mayıs 2019 00:17
Cities Skylines Campus

Tür: Macera, Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 7.92 GB

Crack: CODEX 

Tarih: 21 May 2019

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?