Imperator: Rome

5



İskender. Hannibal. Sezar. Bu büyük adamlar ve onlar gibi onlarca bir kıtanın kaderini şekillendirdi. Yüce krallar, zekice generaller ve tanrılar eski Akdeniz’e damgasını vurdu. Bu deniz çevresinde, sıkı sıkıya bağlı uluslar, şiddetli çatışmalarda birbirlerini ve erdemlerini birbirlerine karşı test ettiler, kültürel ve politik mirası artık Batı Medeniyeti olarak anladığımızdan ayrılamazlar. Ancak hiçbir şey garanti edilmedi. Imperator: Rome’daki tarihin akışını değiştirebilir misin?

Imperator: Roma, Paradox Development Studio’dan en yeni büyük strateji unvanı. İskender’in Doğu’daki İmparatorluk İmparatorluğu’ndan Doğu İmparatorluğu’nun kuruluşuna kadar Roma İmparatorluğu’nun kuruluşuna kadar geçen asırlık dönemlerde, İmparatorluk: Roma sizi klasik çağdaki imparatorluk binasının alayı ve meydan okumalarını yeniden yaşamaya davet ediyor. Nüfusunu yönet, ihanete göz kulak ol ve tanrıların inancını koru.

Imperator: Roma’nın özellikleri:

Karakter Yönetimi:

Zaman içinde değişecek çeşitli becerilere ve özelliklere sahip karakterlerin yaşadığı bir dünya. Ulusunu yönetecekler, eyaletlerini yönetecekler ve ordularına ve filolarına hakim olacaklar. Aynı zamanda yeni, daha insan benzeri karakter sanatımızı da tanıtıyoruz.

Çeşitli Popülasyonlar:

Vatandaşlar, yabancılar, kabileler ve köleler – her biri kendi kültürüne ve dinine sahip nüfus. Ordularınızı dolduruyor, kasanızı doldurun veya kolonilerinizi doldurun, onların mutluluğuna dikkat edin – başarınız onların memnuniyetine bağlıdır.

Savaş Taktikleri:

Düşmanlarınızın zorluklarına karşı savaşmak için yaklaşımınızı seçin.

Askeri Gelenekler:

Her kültürün kendine özgü bir savaş yönetimi tarzı vardır. Romalılar ve Keltlerin kendilerine göre farklı seçenekleri var. Eşsiz bonusların, yeteneklerin ve birimlerin kilidini açın.

Farklı Hükümet Türleri:

Senatoyu bir Cumhuriyet’te yönetin, mahkemenizi monarşide bir arada tutun, kabilelerdeki klanlara cevap verin.

Barbarlar ve İsyanlar:

Göçmen barbarlar en iyi topraklarınızı çuvallayabilir veya yerle bir edebilirken, sadakatsiz valiler veya generaller size karşı dönebilir – ordular onlarla birlikte!

Ticaret:

Mallar kendi illerine ikramiye veriyor. Yerel güç için stokların avantajlarından yararlanır mı ya da zenginliği etrafa yaymak için aşırı mal ticareti yapar mısınız?

İl İyileştirme:

Krallığınızı güçlendirmek ve zenginleştirmek için binalara, yollara ve savunmaya yatırım yapın.


94.220
OYUN BİLGİLERİ 25 Nisan 2019 18:32
Imperator: Rome

Tür: Oyun, Simulasyon, Strateji

Platform: PC

Boyut: 2.05 GB

Crack: CODEX

Tarih: 25 Nisan 2019

Kaynak: PC

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?