When Ski Lifts Go Wrong

0



Bu bulmaca oyununda fizik kurallarına uymanız çok önemli. When Ski Lifts Go Wrong içeriğinde bolca eğlenceli ve histerik müsabakalar barındırır. Teleferikler inşa ederek ya da gondolların üzerinden kayarak, köprüleri kullanarak başlayan doğal felaketten kaçın. Bu çılgın yok oluşu kaçırmayın ve When Ski Lifts Go Wrong’u hemen sepetinize ekleyin.

Teleferikleri doğru güzergahlarda inşa edin ve müşterilerinizi kaçırabildiğiniz kadar uzağa kaçırın. İp fiziklerinin ustası olun ve stres altında doğru inşa becerilerinizi geliştirin.

When Ski Lifts Go Wrong soğuk tepelerin zirvesinde bir macera sunuyor. Burada yapmanız gereken şey fizik bulmacalarını iyi gözlemlemeniz. Tesislerinizi ziyarete gelen kayakçılar ve yolcuları ulaşmaları gereken mesafeye ve noktaya güvenli bir şekilde ulaştırmanız gerekiyor. Yalnız dikkat edin! Bütçenizden kısarak yeterli gördüğünüz her köprü veya teleferik etabının sonunda istenmeyen kazalar ve kanlı manzaralar sizi bekliyor olabilir! Eğer kendi tasarımınız yeterli gelmiyorsa direkt olarak kayakçıların ve ziyaretçilerin kontrolüne geçerek biraz daha aksiyon katabilirsiniz ve müşterilerinizi ulaşmaları gereken noktalara daha artistik bir şekilde götürebilirsiniz!

When Ski Lifts Go Wrong’da yeteneklerinizi ustalaştırdıktan sonra kullanımı kolay seviye düzenleme bölümüne girerek kendi çılgın etaplarınızı oluşturabilirsiniz! Buradaki tek limit kendi hayal gücünüz. Prosedürel dağlarda ve doğal ortamlarda teleferiklerden, gondollardan ve köprülerden oluşan çılgın tasarımlarınızı hayata geçirin ve müşterilerinizin/kayakçıların ulaşması gereken noktaya gitmeleri için onlara en çılgın rotayı çıkarın. Veya yer şekilleri ile oynayarak tuzak etaplar oluşturun ve arkadaşlarınızın bu etaplarda hayatta kalma mücadelelerini izleyin!

Oluşturduğunuz çılgın etapları GIF ya da MP4 formatında tekrar izlenebilir versiyonlarını paylaşın ve büyüyen toplulukta siz de yerinizi alın ya da Steam Workshop üzerinden kendi mühendisliğinizi test etmek için diğer kullanıcıların etaplarını oyuna ekleyin.


15.023
OYUN BİLGİLERİ 29 Ocak 2019 22:32
When Ski Lifts Go Wrong

Tür: Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon, Spor

Platform: PC

Boyut: 336.5 MB

Crack: Simplex

Tarih: 23 Ocak 2019

Kaynak: Public

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?