Last Year: The Nightmare

12



1996 yılında bir cadılar bayramı gecesinde, bir grup genç, Forest Hill memleketinde, çarpık bir yansıma içerisinde sıkışmışlardır ve kendilerini bulmak için uyanıktırlar. Doğu Yakasa Lisesi kampüsüne doğru ilerlerken, fark ettikleri bir şey vardır. Onları avlamak isteyen bir katilin olduğunu görürler. Acımasızca onları öldürmek isteyen olağanüstü özelliklere sahip olan katil ve gençlerin arasındaki mücadelesini anlatır. Kabus olarak adlandırdıkları bu kötülükten birbirlerinin desteğiyle kaçmak zorundalar!

5 genç ve 1 katil arasında amansızca mücadele!
Last Year: The Nightmare Discord Mağazasında Satışa Çıktı!
Amaç olarak 5 oyuncunun birbirlerinin özel yetenekleri sayesinde birlik olarak avlanmaktan kaçmak zorundalar. Bunları yapmak için takım temeli bazında bir strateji belirleyerek hedeflerine ulaşmak zorundalar. Tamamen online tabanlı bir oyundur ve katille mücadele ederek aksiyonun dibini yaşatacak. Beş oyuncunun kendisine ait bir sınıfı vardır ve yalnız başına hareket etmenin intihar olduğu bir oyundur. Bu yüzden her biri kendi özel yeteneklerini kullanarak sağ çıkmanın yolunu bulacaklar. Oyun içerisinde 3 farklı katilin olduğunu ve birbirinden farklı özellikleri vardır. Farklı bir oyun deneyimi sizleri bekliyor!

Gözlemci modu ile güvenle gezin
Last Year: The Nightmare Discord Mağazasında Satışa Çıktı!
Tamamen görünmez bir modda oynayacağımız bu oyunda, haritayı keşfedecek ve saldırılarınızı planlayacaksınız. Gözlemci modunda, katil size karşı hiçbir atak yapamayacaktır. Ama siz ona karşı tuzak kurabilir, arkasından saplayabilir veya pusu kurarak tuzağa düşürebilirsiniz.

Sınıfını seç ve stratejini oluştur!
Last Year: The Nightmare Discord Mağazasında Satışa Çıktı!
Oyun içerisinde hangi sınıfta iyi olduğunu belirlemeli ve seçmelisin. Hurdalar, zanaat ögeleri ve silahları toplayarak hayatta kalmaya çalışın. Unreal motorunun gücüyle gelişen bu oyunda, ürkütücü atmosfere ortak olacaksınız.


113.220
OYUN BİLGİLERİ 29 Ocak 2019 18:49
Last Year: The Nightmare

Tür: Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun

Platform: PC

Boyut: 10.3 GB

Crack: v1.0.2

Tarih: 18 Aralık 2018

Kaynak: Public

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?