2032 A New Threat

1



2026’da Afrika’da felaket boyutlarında bir kuraklık tespit edildi, kuraklığın nedeni doğal olaylar değildi.

Araştırmadan sonra yeni bir bakteri keşfedildi, bitki örtüsü üzerinde yüksek bir çoğalma gücüyle (mantarlara benzer) hareket ediyor, bu daha önce hiç görülmemiş bir şey.

Gemilerdeki yükler onları tüm dünyaya yaydı. 2032 yılına gelindiğinde, küresel bitki örtüsünün %50’si zaten tamamen tükenmişti.

İnsanlığın hayatta kalması için temel kaynaklar üzerinde bir dünya savaşı sürüyor, ittifaklar kuruluyor, ülkeler harap oluyor.

Bu vebaya PX adı verildi.

Orduda ünlü bir asker olan Spider, vebanın kaynağını araştırmak ve kaostan düzen çıkarmak için çağrılır. Yol boyunca ona rehberlik edecek özel bir silahı ve yapay zekası olacak.

Özellikler:
Hikaye yakın gelecekte geçiyor, Spider’ı kontrol edeceksiniz, el bombasının kendisine ek olarak 4 farklı mühimmat, makineli tüfek, tüfek, av tüfeği ve el bombası fırlatıcısı olan özel bir silah kullanacak.

Örümcek, içgüdüsel özel bir yetenekle doğmuştur, vücudundaki adrenalin üzerinde çalışır ve ona düşmanlarına karşı avantaj sağlar.

Kaskınıza takılı bir ekran ve iletişim cihazı, görevlerde size rehberlik edecek yapay zeka Ane ile iletişim kurmak için kullanılır.

2032’de küresel bitki örtüsünün %50’sinin ölümüyle birlikte, doğal kaynakların kıtlığı nedeniyle insanlar açlık ve susuzluktan ölüyor, bir dünya savaşı çıkıyor, Orion Corp adlı askeri sektöre ait bir şirket fetih için bir savaş başlatıyor. 2032’deki ana hedeflerden biri, PX’ten hala çok az etkilenen bir yer olan Brezilya’dır.

2032: A New Threat, Orion Corp’u durdurmak ve PX’in kökenini keşfetmek için savaşta tüm becerilerinizi kullanmanız gereken birinci şahıs bir aksiyon oyunudur.


23.998
OYUN BİLGİLERİ 7 Ocak 2023 16:38
2032 A New Threat

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Macera, Oyun

Platform: PC

Boyut: 8.85 GB

Crack: TENOKE

Tarih: 5 Ocak 2023

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?