2030

1



2030, Venüs gezegeninden varlıklar, evrendeki uzun bir yolculuktan geri döndüler. Geçmişte bizi dünyaya yerleştirdiler, şimdi geri döndüler ve gezegenimize ve türlerine ne yaptığımızı görün. İnsanlara SAVAŞ ilan ederler. Ay’daki insan kolonilerini istila ederek, ölü insanları canlı ete susamış halde her yere teletransport eden, uzun menzilli bir ışına sahip, gizemli, yüksek teknoloji ürünü bir makineden ölümcül bir virüs saldılar.. Otomatik yanan cephaneli askeri silahlar kullanın, vücut parçalarını uçurun (çok tatmin edici), Bölgeyi ölümcül sürülerden temizleyin, çok oyunculu veya solo oynamak için 3 harita: JunkYard, Secret Base ve Moon Colony.

2300 FS’sinde, İncil zamanlarından beri, İnsan gökyüzünde garip tezahürlere tanık oldu ve kaydetti ve başka bir dünyadan gelen ziyaretçilerin olasılıkları hakkında spekülasyonlar yaptı, bilimsel ilerlemeler nedeniyle, artık eski bir rüyayı gerçekleştirmek mümkün – dış uzayın keşfi.

Venüs gezegeninden varlıklar, kozmik sistem etrafındaki uzun bir yolculuktan geri döndüler. Uzun zaman önce bizi yarattılar, bugüne kadar asla bilemeyiz, şimdi geri döndüler ve dünyaya ne yaptığımızı gördüler, bu yüzden insanlara savaş ilan ettiler. Gezegenimizi istila ettiler ve ölü insanları canlı ete susamış halde hayata döndüren ölümcül bir virüsü saldılar. Humaların yaptığı ilk ay üssüne yerleştirilmiş yüksek teknoloji ürünü bir makineyi kullanarak, bizi, sadece insanları yok etmek için canlı cesetleri her yere teletransfer ediyorlar.


21.908
OYUN BİLGİLERİ 23 Şubat 2022 14:19
2030

Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Oyun, Simulasyon

Platform: PC

Boyut: 6.60 GB

Crack: DARKSİDERS

Tarih: 22 Şubat 2022

Dil: İngilizce

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?